Pieter Schuijn
 

Party-project light & music is opgericht in 2001 vanuit een gezamenlijke hobby van twee goede vrienden wat al verder terug ging namelijk 1994.  In dat jaar verzorgde zij samen de muzikale ondersteuning op de alom bekende klassenavonden, maar dit kreeg al gauw een vervolg met onze eerste betaalde klus die wij mochten overnemen van mijn broer.
Hij verzorgde namelijk één keer per jaar een schuurfeest in Hattem en zorgde voor de muzikale omlijsting.
Licht en geluidsapparatuur werd toentertijd aangeleverd door drive-in show Prosound uit Hattem, zij waren dan ook een groot voorbeeld voor ons in de jaren 90.
Nu vele jaren later kan ik geruststellen dat wij een professioneel en stabiel bedrijf hebben opgebouwd met ruime kennis en ervaring en een vaste klantenkring. En dit allemaal dankzij onze passie voor licht, geluid en entertainment. Ons assortiment is dan ook in de loop der jaren enorm uitgebreid op het gebied van licht, geluid en verschillende diensten.
Door de goede verstandhoudingen met diverse collega bedrijven zijn wij ook uitstekend in staat om grotere producties en/of evenementen te verzorgen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem gerust contact op doormiddel van ons email formulier

Ik ben dan ook trots u via onze website op de hoogte te kunnen brengen van de verschillende mogelijkheden die ons bedrijf biedt.

Namens party-project wens ik een ieder veel leesplezier en wie weet treffen wij elkaar ergens op een evenement of feest.

Allround deejay en presentator

Party project deejay crew.

De allround deejays die al een poosje meedraaien.
Onafhankelijk van elkaar begonnen midden jaren 90, de ene als dj op de bekende schoolfeesten en de andere in een jongerencentrum als de wekelijkse plaatjesdraaier van het dorp.
En door de gezamenlijke interesse voor muziek en het draaien daarvan, door toeval jaren later bij elkaar gekomen.
Twee deejays die zich graag aanpassen aan de wensen van hun publiek en de gasten waar dit dan ook mag zijn.
Of het nu gaat om 70’s, 80’s, 90’s, Top40 of Nederlandstalig, zij draaien hun handen er niet voor om.
Sterker nog Happy hardcore of een discostamper ook wel “foute muziek” genoemd, zal door dit dj team niet worden vermeden en zij zijn het met deze stelling dus ook echt niet eens.
Dus voor iedereen die een avondje ongedwongen, gezellig uit wil.
Wij zien jullie graag eens voor onze dj booth.

Muzikale groet,
Party project deejay crew.