Karaoke verhuur

Sinds 2002 zijn wij in het bezit van een zeer uitgebreide laserdisc karaoke collectie van Pioneer en Sunfly.
Hierdoor kunnen wij een zeer ruime keus van diverse Engelstalige, Duitstalige en Nederlandstalige karaoke liedjes aanbieden voor uw gasten.
Sinds de uitvinding eind jaren 70 bestaat er al de mogelijkheid om doormiddel van een videoclip met ondertiteling mee te zingen met uw favoriete liedje.
Karaoke staat eigenlijk vrij vertaald voor “Leeg Orkest” dus het enige wat er nog ontbreekt is de zangpartij en deze word ingevuld door u als gast tijdens één van onze karaoke avonden.
Begin jaren 90 vierde deze vorm van entertainment zijn hoogtij en was karaoke niet meer weg te denken in Nederland.
Overal waar je maar kwam vond je wel een karaoke setje, in de plaatselijke kroeg, op de camping of tijdens een gezellige avond bij de plaatselijke sportvereniging.
En als u denkt dat een karaoke avondje uit de mode is geraakt kunnen wij u geruststellen, want overal waar wij binnenkomen met onze karaoke set is het toch altijd weer feest en een groot succes.
Door de komst van de dvd zijn wij ook in staat geweest om nieuwere karaoke hits toe te voegen aan ons toch al zeer grote karaoke assortiment en heeft u nu maar liefst keuze uit meer dan 4000 karaoke nummers.
Onze karaoke set is te huur met bediening of wat dacht u van een karaoke set huren inclusief deejay of zelfs met een enthousiaste karaoke presentator.
Dit alles behoort ook tot één van de vele mogelijkheden onder de noemer van onze karaoke show.
Deze word ondersteund met diverse lichteffecten en beamer projectie op een scherm van 180 cm bij 2 meter.
Onze karaoke show is daardoor zeer geschikt voor tentfeesten, bedrijfsfeesten, campings en verenigingen.
Of wat dacht u ervan om een karaoke avond te combineren met een Nederlandstalige zanger of zangeres wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden.

Voor meer informatie of het boeken van onze karaoke set verwijzen wij u graag door naar onze email formulier .

Pioneer laserdisc karaoke

Speciale internet aanbieding

Karaoke inclusief bediening  geluid set geschikt tot 75 personen inclusief karaoke pakket (afspeel apparatuur, microfoons, achtergrond muziek en twee tv’s) aanbieding  €. 450,-

Bovenvermelde prijs is inclusief op en afbouw, op basis van 4 uur begeleiding en presentatie en is exclusief reiskosten en 21% btw.