Lehm Knödel Hütte On Tour

Lehm Knödel Hütte On Tour*(Duitse thema feest)
Lehm Knödel Hütte On Tour  een avond waarin de Deutsche gemütlichheit de boventoon zal voeren onder begeleiding van niemand minder dan Dieter von Lehmhausen und Heinrich Knödel. Om een klein tipje van de sluier te lichten:Dirndl, lederhosen, schlager en heel veel vermaak en entertainment voor uw gasten of personeel. En wij durven gerust zwart op wit te zetten, dat er nog lang zal worden na gesproken over dit geweldige duitse of tiroler thema feest.

Diverse bedrijven en verenigingen gingen u al voor, dus bent u op zoek naar en originele invulling voor uw feestavond, oktoberfest of personeelsfeest, neem dan gerust contact op doormiddel van ons contactformulier email formulier

Deze avond is zeer geschikt als u naast een leuke avond uit, ook nog eens op zoek bent naar een geweldig thema met diverse spel en team buildings elementen erin verwerkt.
Ook voor kleinere gezelschappen kunt u gerust contact met ons opnemen, aangezien dit themafeest al prima te boeken is vanaf 25 personen.

Uiteraard is onze geweldige deejay booth ook heel goed in te zetten tijdens uw oktoberfest als eye catcher of in combinatie met onze deejays van de lehm Knödel hütte.

Die Lehm Knüdel Hütte On Tour ist möchlich gemacht bei die Mutti von der Feststübe.

duits thema feest