Goed foutfeest.

Een heerlijk thema waarmee u uw gasten zeker zult verrassen, want wat er zich afspeelt is dat nu echt of…..!
Uw gasten zullen geheel in style vrijblijvend worden vermaakt met onzinnige spelletjes en als afsluiting onze grote hilarische verloting.
Dit alles in combinatie met een presentator, diskjockey met een vreemde  muzieksmaak, lichteffecten, beeldprojectie een niet te vergeten onze unieke huiskamer als decor.
Dit belooft op voorhand al een gezellig en ongestructureerd avondje uit te worden voor jong en oud.
Niets is ons te gek dus heeft u nog eigen wensen of ideeën om deze avond nog completer of chaotischer te laten verlopen, wij brainstormen graag met u mee.

Dit thema is zeer geschikt iedereen die eens iets anders wil en zoals het thema al doet vermoeden, het belooft verre weg van een “normale” feestavond te worden.
Deze avond is daarom niet geschikt voor controle freaks, perfectionisten of gasten die niet graag verrast willen worden.

Dus boek nu voor 2025 alvast het foute (bedrijfs)feest van Nederland en u weet zeker dat dat dan niet meer fout kan gaan.

Foute avond bestaande uit entertainment voor 4 uur
Inclusief foutdecor, diverse spelletje, geluid set geschikt tot 250 personen, dj, presentator en zanger Jopie Tranendal (Live optreden 30 minuten)
€. 795,- Prijs is exclusief 21 % btw en eventuele reiskosten.