Verhuur van behendigheids spellen, bingo apparaat en decoratie

Party project houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van themafeesten inclusief de complete entertainment voor uw gasten.

Wij bieden echter ook de mogelijk om deze spellen los in te huren om zo u themafeest te voorzien van diverse spelletje, zowel met als zonder begeleiding.
Voor bijvoorbeeld Oktoberfeesten, bedrijfsfeesten, thema avonden, vrijwilligers avonden, kroeg entertainment, jubileum feesten of openingsfeesten.

Voor eventuele vragen kunt u gebruik maken van ons email formulier

Hieronder hebben wij de diverse spellen even op een rijtje gezet met een kleine uitleg.

Bingo machine
De o zo foute bingo machine voor de echte bingo liefhebbers onder ons of gewoon leuk bij een verenigingsavond of bedrijfsfeest.
Onze bingo blower bestaat uit 75 bingo ballen deze worden doormiddel van één grote ventilator door elkaar geschut en komen daarna in een buis terecht.
Hierna zijn de bingo balletjes makkelijk te plaatsen op de bovenzijde van de bingomachine waardoor u een duidelijk overzicht krijgt welke bingo nummers er inmiddels zijn gevallen.
Een professionele bingo machine uit de jaren 70, maar door de aanwezigheid van ledverlichting in de ballenbak een eye cacher van deze tijd.
Wij kunnen eventueel ook de bingoboekjes aanleveren of de gehele bingo avond verzorgen inclusief bediening/presentatie en een geschikte geluid set, hiervoor geldt echter prijs op aanvraag.Bingo machine

Bierpul schuifbaan
Onze bierpulbaan bestaat uit een baan van maar liefst 3 meter lang, deze is onderverdeeld in diverse vakken die zijn voorzien van een cijfer. De bedoeling is om met de meegeleverde bierpullen zoveel mogelijk punten te behalen. Zeer geschikt bij een duitse feestavond of tijdens een apresski themafeesten.
DSC08217

Spijkerslaan
Spijkerslaan het alom bekende en vermakelijke spel, waar het neerkomt op kracht en behendigheid.
Spijkerslaan wordt geleverd met een houtblok en 2 verschillende soorten hamers.

Sneeuwbal gooi spel
Ouderwets ballen gooien maar dan met een sneeuwpop als eye cacher en sneeuwballen. Leuk behendigheids spel met een winters thema.

Houtblokzagen
Wordt geleverd met een klassiek duitse hout trekzaag en zaagblok, tegen meerprijs kunnen wij ook de boomstronk verzorgen.
DSC08207

Hoedjes werpspel
Gebasseerd op een oude oostenrijkse traditie probeer doormiddel van de 3 hoedjes zoveel mogelijk punten te behalen in drie worpen. Dit spel wordt geleverd inclusief tiroler hoedjes en een heuse kapstok.

Kermis eendjes hengelen
Wordt geleverd met 30 kermis eendjes en twee hengels, voor de waterbasin moet u echter zelf zorgen deze wordt standaard niet meegeleverd. Uiteraard is deze tegen meerprijs wel leverbaar.

Mikado XXL
Het wel bekende zenuwspel mikado, echter in XXL uitvoering diverse houtenstokjes deze worden op een grote berg uitgelegd.
En wie weet de meeste stokken te bemachtiigen zonder de andere te laten bewegen.
Een klassieker onder de oudhollandse spelletjes.

Ringwerpen
Touwwerpen heeft denken wij geen uitleg meer nodig, maar dit spel is prima te spellen tijdens familie dagen, oudhollandse avonden of een Duitse feestavond.
5 gekleurde paaltjes en 5 gekleurde ringen van touw en gooien maar.

Opblaasbare sneeuwpoppen eyecatcher

Op zoek naar een leuke bikvanger bij een thema feest, kerstmarkt of ter decoratie op een podium of aankleding zaal. Deze geweldige sneeuwpoppen zullen niet misstaan tijdens uw feest. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Dj Booth

Op zoek naar een mooie blikvanger tijdens livestream of event, wij verhuren onze unieke dj meubel ook los. Zeer geschikt voor aprés ski feesten, duitse thema avonden of oktoberfeesten. Ook kan onze dj booth worden aangepast voor zomerse feesten dus met andere woorden een veelzijdige booth.

Overige

Duitse aardewerk bierpul ongeveer 40 stuks op voorraad verhuurprijs €. 1,50 per stuk per dag,
borg €. 4,00 per stuk