Nieuws (Archief)

Deze pagina is speciaal voor het bewaren van de in het verleden gepubliceerde nieuwsfeitje, dit kunnen klussen zijn maar ook de aanschaf van een product.

03 mei 2022

Koningsdag 2022 was weer van ouds, 27 april mochten wij traditie getrouw weer de dj leveren tijdens het tentfeest avonds bij oranje vereniging Maxima in Wapenveld met als podium act Cooldown café en wat een feest was dat, en als je dacht dat we alles hadden gehad na een geweldige avond
Zaterdag avond 30 april deed onze dj het nog een dunnetjes over en stond er een heuse après ski party in de tent, met een optreden van zangeres Natasja (met een Duitse knipoog) voor deze avond mochten wij ook nog de aankleding, confetti kanon en sneeuwmachines leveren.

Online bingo of livestream bij ons kunt u prima terecht voor het inhuren van diverse thema aankleding waaronder onze unieke dj booth in Tiroler sfeer. Maar ook voor behendigheidsspellen of het inhuren van onze mooie bingomachine kunt u gerust contact opnemen.

In oktober 2020 mocht onze dj samen met verschillende Zwolse deejays de dj booth delen tijdens de vinyl only online editie. Eerste uur DJ uit ons eigen team van party-project, tweede uur Hans Plattel, Derde uur Vinyl debiel en als  afsluiting DJ E Star. En dit alles in de studio van Soundcheck Zwolle.

29 septemer 2020

Vandaag weer een mooie aanvulling in onze veelzijdige thema avonden die wij voor u kunnen faciliteren. In een tijd met veel regels met betrekking tot gepaste afstand, beperkt aantal bezoekers en vaste plek tijdens een avondje uit. Bieden wij de mogelijkheid om een videoclip party te faciliteren, inclusief geluid, licht en projectie mogelijkheden. check videoclip party voor meer informatie en onze mooie aanbieding.

Like onze facebook pagina

Nieuws 19 augustus 2020
Nog steeds zitten wij in een rare tijd en dit treft onze sector erg hard, alle vaste evenementen en klussen konden helaas geen doorgang vinden. Gelukkig hebben wij de laatste maanden toch nog wat kunnen ondernemen en wij denken dan ook graag mee in een passende oplossing binnen de mogelijke richtlijnen die op dit ogenblik van toepassing zijn.
Hieronder enkele voorbeelden waarin wij u eventueel verder kunnen helpen. Geluidsetje tijdens presentaties, dj(achtergrond muziek) tijdens bijeenkomsten of gezellig op het terras, uitlichten en aankleden van ruimtes zowel binnen als buiten, maar ook voor het uit versterken van bandjes tijdens kleinschalige projecten kunt u gerust contact met ons opnemen

16 juni 2018 Voor de 9de keer op rij aanwezig bij de dans demo-avond van de funky factory, in een uitverkochte zaal weer een geweldige avond en productie mogen afleveren.
Klik op Funkyfactory2018 voor link naar filmpje.

05 september 2017

Vanaf heden hebben wij ook een mooie degelijke partytent in de verhuur, dit betreft een zadeldaktent met een vloer oppervlakte van 5 bij 5 meter.

11 maart 2017

Onze lichtafdeling is vanaf nu uitgebreid met 4x Studio colour van High-end, deze washjes zijn een mooie aanvulling op ons toch al zeer uitgebreidde lichtpakket.
Met hun 250 msd lampen en de beschikking uit de kleuren Cyaan, Magenta en Yellow een kleuren wash met veel mogelijkheden en dit tegen een zeer aantrekkelijke dagprijs.
Voor actuele prijzen, beschikbaarheid of aanvullende informatie neem gerust even contact met ons op via email formulier

17 september 2016

Onze verhuur afdeling heeft vanaf nu ook een nette repressieve evenementen tent in de verhuur.
Of u nu een partytent zoekt voor uw tuinfeest, een overkapping nodig heeft voor uw buitenpodium of een oplossing zoekt voor ander eindgebruik waarbij u extra ruimte nodig heeft bijvoorbeeld garderobe, entree of cateringtent deze professionele tent biedt het allemaal.
Door zijn zeer zware kwaliteit (stalenframe en dikke tentzeil kleur geel/wit) is deze party-tent niet te vergelijken met de welbekende pvc tenten.
Ons model is een zogenoemde zadeldaktent en heeft een afmeting van 5×5 meter, hierdoor heeft u een oppervlakte van maar liefst 25 vierkante meter, wij bouwen de tent voor u op en komen hem ook weer ophalen.
Uiteraard kunnen wij ook desgewenst de verlichting, geluid set of deejay leveren voor uw feest.
Voor actuele prijzen, beschikbaarheid of aanvullende informatie neem gerust even contact met ons op via email formulier

16 september 2016

Vanaf nu hebben wij onze verhuur afdeling uitgebreid met een nieuwe lichttafel, onze keuze is gevallen op de Zero88 Jester ml24.
Al vele jaren gebruiken wij naar volle tevredenheid producten uit de zero88 range, echter onze fatfrog blijkt soms net iets te klein voor onze fixtures (Bewegend licht).
Hierdoor krijgen wij weer meer vrijheid bij het inzetten van diverse Martin producten en led verlichting.

08 januari 2016
Vanaf vandaag hebben wij ook 2 ballettorens in de verhuur. Speciaal voor onze dans en gym uitvoeringen waarvoor wij meerdere keren per jaar op pad zijn, hebben wij besloten te investeren in deze handige torens. Uiteraard zijn ze ook los te huur voor vragen of beschikbaarheid

13 augustus 2015

Party project maakt zich op voor een druk weekje, dankzij de prettige samenwerking met Hvv entertainment uit Zwolle staan wij 15 augustus tijdens de oldtimer dag in Ruinerwold bij café het Wold van 16:00 uur tot in de late uurtjes. Met onze eigen deejays en een optreden van A3aan drost en Henri van Velzen.
Op dinsdag 18 augustus zullen wij met onze deejays in Heino staan op de vooravond van de pompdagen met een optreden van Jopie Tranendal.

27 Juli 2015

Party project is gek op verlichting met een tikkeltje jeugdsentiment en dan met name de 90’s licht effecten van het merk Martin.
Dus vanaf nu hebben wij naast onze Pro 918 scan’s, Mac 250 Entour nu ook maar liefst 4 x Pro 518 scan’s van Martin in de verhuur. Deze matchen mooie met onze Robocolor Pro 400 ook van Martin waarvan wij nu maar liefst 14 in de verhuur hebben. Check het volgende filmpje hier hadden wij tijdens een dansdemo maar liefst 9xPro 400 ingezet en twee Mac 250 Entours. Plus diverse conventionele verlichting voor front en tegenlicht.

10 Juli 2015

Aanschaf soundcraft LX 7 24 kanaals mengtafel onze meest recente uitbreiding in onze verhuur afdeling.
Zodat we ook de meer koppige bandjes goed kunnen voorzien van de vele mogelijkheden van deze uitgebreidde analoge tafel, met maar liefst 6 aux, diverse subgroupen en 24 mono kanalen. Een mooie aanvulling op onze 16 kanaals allen heath tafeltje.

03 Juli 2015

Op verzoek van diverse klanten hebben wij vanaf nu ook een Kramer scaler type vp-724xl in ons verhuurpakket zitten.
Dus vanaf nu is het niet meer nodig om lelijke overgangen te hebben tijdens uw presentatie of je nu wilt switchen tussen twee laptops, dvd spelers of andere video bronnen de scaler zorgt ervoor. Of je zet je scherm even snel op freeze of blackout zodat de zaal niet wordt verrast met uw achtergrondscherm van de laptop. Voor de prijs hoef je het niet meer te laten, erg gebruiksvriendelijk en een zeer stabiel systeem die zijn naam al jaren geleden heeft verdient in de professionele gebruikswereld.
Dus huur nu een totaal AV pakket en wij kunnen en een mooi scherpe prijs doen.
Ook hebben wij de verhuur van een beamer en diverse schermen opgenomen in ons verhuur assortiment.

01 Juli 2015

Vandaag onze monitoren set uitgebreid met 4 extra JBL Marquis ms112, deze komen uit het oude feestcafé Jerommeke in Eersel. Nu krijgen ze eindelijk de functie waarvoor ze echt zijn gemaakt en zullen dus ook worden ingezet als monitoren tijdens diverse optredens maar ook als fullrange toppen zullen ze regelmatig worden ingezet.

20 juni 2015
Geslaagde dans uitvoering van de funky factory, voor de 6 keer op rij mochten wij de muzikale versterking en de verlichting verzorgen tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement. Maar liefst 21 dans groepen deden er dit jaar weer mee. Alles bij elkaar weer een mooie klus waar we met een voldaan gevoel op terug kunnen kijken.

IMG-20150621-WA0043Dans uitvoering funkyfactory 2015

De zomer heeft zijn intrede gedaan in Nederland, maar ook deze zomer zijn wij op diverse locaties te vinden van Overijssel tot aan Groningen.
Dus bent u nog op zoek naar een deejay, karaoke set of een gezellig themafeest. Check onze agenda voor onze beschikbaarheid.

02 juni 2015

Vanaf nu is onze deejay set standaard uitgerust met de Pioneer CDJ 400, dankzij deze mooie maar compacte cdspelers kunnen wij nu ook aangeleverde USB sticks snel inladen en afspelen.
Een mooie verbetering en een welkome aanvulling voor onze drive-in shows. Uiteraard zijn de spelers ook los in te huren evenals onze Pioneer CDJ 800 MK2 deze is vanaf nu ook in te huren bij ons.

Bingo machine (Update)

Vanaf nu verhuren wij ook onze Bingomachine met 90 balletjes.
Dus u heeft nu de keuze uit 75 of 90 bingoballen. Kijk voor de actuele verhuur prijs op onze verhuurpagina.