Verhuur geluidsinstallatie

Party-project heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van drive-in show tot een allround licht en geluidsbedrijf, waaronder ook de verhuur van diverse geluidsinstallaties.
De basis van ons bedrijf is onze JBL set uit de Marquis serie, deze gebruiken wij al vele jaren naar volle tevredenheid.
Onze sets zijn uitermate geschikt voor het uit versterken van bandjes, bandartiesten, presentaties, trouwceremonies, musicals of modeshows.
Maar ook voor het inhuren van draadloze microfoons of complete Foh kunt u bij ons prima terecht .
De merken waarmee wij werken zijn JBL Eon serie, Marquis en JBL SR serie, EAW FR serie, Allenheath, soundcraft, Midas, AKG, ASL intercomsystemen, DBX, Klark teknik, Sennheiser, Shure, DBX, Crown, Crest, Labgruppen en Pioneer.

Speciaal voor bandjes

Party-project is op zoek naar beginnende of bestaande bandjes in de regio van Zwolle en omstreken die graag optreden maar niet over een serieuze eind set beschikken of die geen vaste technicus tot hun beschikking hebben.
Wil je als band niet voor verrassingen komen te staan wat jullie zullen aantreffen op locatie of is jullie eigen set niet toereikend of wil je af van de rompslomp van het opbouwen en afbreken.
Speciaal hiervoor willen wij vanuit party-project jullie als band graag helpen en begeleiden, dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner in deze neem dan contact met ons op en wij gaan samen met jullie een passend voorstel maken zodat je weet waar jullie financieel aan toe zijn met jullie band tijdens jullie optredens. Voor meer info of aanbieding klik hier

Geluid begeleiding bandjes