Jaren 70’s & 80’s disco feest

De jaren 70 zijn weer helemaal terug en dit wordt dan ook zeer toegejuicht door twee van onze langst meelopende deejays namelijk deejay Flowerpot en Deejay Tuney zij voelen zich weer helemaal disco inferno.
Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij hun vinyl collectie weer van zolder gehaald die daar al zo’n 39 jaar heeft gelegen.
In overleg met u draaien ze misschien ook nog wel even iets uit de jaren ’80 van de vorige eeuw (echter vinyl only) of natuurlijk iets wat uw gasten zelf hebben meegenomen en dit is wat uw gasten ook kunnen en mogen doen

(dit lichten wij graag toe tijdens een persoonlijk gesprek).
Ook zo’n zin in een ouderwets swingfeestje met diverse disco en dance classics in de wel bekende 12 inc versies uit lang vervlogen tijden.

Wat kunt u van ons verwachten
Uiteraard diverse disco & dance classics ondersteund door een retro lichtshow met spiegelbollen, parren, helicopters par 36 en een spartan (waaier lichteffect) dus geen moderne verlichting.
Onze diskjockeys komen geheel in gepaste kleding en niet geheel onbelangrijk, draaien onze dj’s alleen vanaf vinyl, dus geen cd’s, mp3 of laptop alleen het “zwarte goud” en twee platenspelers.
Dus bent u op zoek naar de echte authentieke sound (met hier en daar een kraakje) en naar de sfeer uit de jaren 70’s en 80’s.
Neem dan gerust contact met ons op want onze diskjockeys staan te trappelen en willen wel weer even een keertje met de voetjes van de vloer.

Party project “retro” kleine disco show

2x toppen JBL, dj set,  lichtshow 8 x par56 spot, 2x helikopter effecten en deejay.
€. 525,- geschikt voor gezelschappen tot 75 personen voor grotere gezelschappen maken wij graag een passende offerte.
Bovenvermelde prijs is inclusief op en afbouw en op basis van 4 uur draaien,  exclusief reiskosten en de verplichtte 21% btw.