Bruiloft show

Party project is al vele jaren actief op de bruiloft markt en wij weten dus ook als geen ander hoe belangrijk deze dag is voor jullie als aanstaande bruidspaar. Alles wordt tot in de kleinste details geregeld en uiteraard hoort hier ook de entertainment voor u avondgasten bij.
Maar word het nu een band of kiezen jullie liever voor de muzikale vrijheid van een allround dj.
Party-project biedt de mogelijk een geheel vrijblijvende en kostenloze afspraak te maken al voor wij jullie een vrijblijvende offerte zullen opsturen.
Tijdens dit vrijblijvende gesprek kan onze bruiloft dj samen met jullie de avond alvast doornemen en kunnen jullie eventuele wensen en/of bijzonderheden kenbaar maken.
Maar iets waar wij zelf heel veel waarde aan hechten als bedrijf is om te kijken of er de bekende klik is tussen u als potentiële klant en onze bruiloft deejay.
Dit allemaal ondersteund met onze muzikale kennis in combinatie met onze schitterende lichtshow, nette en professionele geluid set en onze stijlvolle deejay booth, is dit de ideale oplossing voor bruidsparen die overwegen om een dj te boeken in plaatst van een bruiloft band.

Wij bieden al een bruiloft show aan voor

€. 625 exclusief 21% btw en eventuele reiskosten. Op basis van 4 uur draaien